Ajuntament de Cubells Administracions públiques Cubells Lleida
Ajuntament de Cubells Administracions públiques Cubells Lleida
Ajuntament de Cubells Administracions públiques Cubells Lleida
Ajuntament de Cubells Administracions públiques Cubells Lleida

Mercat de Nadal de Cubells

23 de desembre 2023

19/12/2023

El dissabte 23 de desembre Cubells viurà com mai la màgia de Nadal.
Enguany hem volgut afegir aquesta nova aposta nadalenca al calendari, per fer arribar la màgia i la il·lusió.

S'ha previst una jornada on grans i petits gaudiran com mai. Durant el dia, hi ha un extens programa d'activitats gratuïtes per als més petits, així com una vintena de paradetes d'artesania, regals i comerços locals. També hi ha una zona més destinada a la gastronomia nadalenca.
La jornada anirà amenitzada per la mernairona de la companyia El Sidral, qui ens guiarà i ens donarà feinetes per fer tot el dia.

PROGRAMA ACTIVITATS:

10 h Tirada de bitlles a l'edifici dels Graners, Organitza: Club de Bitlles Eral de Cubells.


A les 11h s'obrirà el públic el Mercat de Nadal a la Plaça Sant Julià i el bosquet encantat de la Muralla. Hi haurà més d’una vintena de paradetes d’artesania, regals, gastronomia i fins hi tot oficis.


11 h 30. Inauguració Mercat de Nadal amb un recital de música a càrrec de la jove artista de Cubells, la Judit . Seguidament, hi haurà una cantada de Nadales a càrrec de l'associació Gent de Cubells.


A les 12h, i per anar entrant en calor, el restaurant Hostal Roma farà el Vermut; el Restaurant el Celler ens delectarà amb una degustació d'ostres del Delta i l'Associació de Dones Mare Selva de Cubells farà bullir el brou al calder de la fogaina de la plaça.


A la tarda, a les 16h s'obrirà l'Oficina Màgica de Nadal, on els més petits podran intercanviar les seves il·lusions abans de tirar la carta a la bústia màgica. L'organització d'aquest espai anirà a càrrec de l'Associació Gent de Cubells i s'allargarà fins a les 21h.


També, l'Associació de Joves de Cubells organitzarà el Taller infantil des de les 16 h.

A partir de les 17h, s'ha previst un Tast de Vi Calent a càrrec de l'Associació Gastronòmica Txoco Fartanes Qblls .


A les 17 h30 continua la cantada de nadales.


A les 18h. Arriba el gran moment!!. El nostre Tió de Nadal ben carregat de detalls per tots/es ens ho farà passar d'allò més bé! No hi faltarà la xocolata calenta per a tothom a càrrec del Restaurant La Llosa de Cubells. L'activitat l'organitza l'Associació de Pares i Mares de l'escola Sol Naixent de Cubells.


També, per als adults a les 18h. "Tardeig" de Nadal amb la col·laboració de les parades de la zona gastronòmica.


Durant tota la jornada la menairona del bosquet de Nadal ens acompanyarà i ens podrem fer fotos amb les diferents ambientacions creades per a l'ocasió o si tenim sort pot ser amb el Pare Noel.


A les 20 h es farà el sorteig de 2 menús del Restaurant La Llosa de Cubells, entre totes les persones que hagin comprat a les diferents paradetes.


Totes les activitats són gratuïtes i us esperem a totes i tots el dissabte a Cubells